Over

Over ons

 

 

 

De rij-instructeur

Het is belangrijk dat het klikt tussen de leerling en zijn/haar persoonlijke instructeur. De instructeur is vanaf dag 1 tot aan het examen de steun en toeverlaat en de persoonlijke coach. Op deze manier wordt er rust en vertrouwen gecreëerd. Het karakter van Rob is: geduldig, rustig, sociaal en houdt van een grapje op zijn tijd. Er moet immers ook tijd zijn voor een stukje ontspanning in de lesauto.

 

De lesauto

Er wordt rijles gegeven met een zwarte Opel Corsa diesel. De auto is middelgroot en dit formaat van de auto biedt veel voordelen. Dit is bij de bijzondere verrichtingen goed te merken. Van binnen is de auto verrassend ruim en uitermate geschikt voor zowel korte als lange mensen. De auto beschikt o.a. over airbags, ABS en airco, wat comfortabel is tijdens de warme zomerdagen.

 

De doelstelling

De doelstelling is om leerlingen vertrouwd te laten worden met de auto in het verkeer. De meesten zijn wel vertrouwd in het verkeer, maar dan op de fiets/scooter of te voet. In de auto gaat het allemaal anders en de rij-instructeur is ervoor om een ieder vertrouwd te laten worden met een auto in het verkeer. De instructeur zal de leerling bijbrengen hoe deze zich dient te gedragen in het verkeer met de daarbij behorende handelingen. Samen ga je voor het uiteindelijke resultaat: het behalen van je rijbewijs!

 

Wat wordt de leerling zoal bijgebracht?

  • Verkeersinzicht;
  • Verkeersveiligheid;
  • Voertuigbeheersing;
  • Last but not least: Het houden aan de verkeersregels, waarbij de veiligheid van alle weggebruikers dient te worden gewaarborgd.

Copyright © All Rights Reserved